Sezónne street food menu v Klubovniach začína už zajtra. Láka na pakodas či kanadský poutine

776
sezónne street food menu v Klubovniach
foto: Medusa Restaurants
Prihláste sa na odber článkov:
najnovšie články 1 x týždenne

Vložením e-mailovej adresy do poľa a potvrdením políčka prihlásiť sa udeľujete prevádzkovateľovi súhlas so spracovaním osobných údajov. Bližšie informácie, ako spracúvame vaše osobné údaje nájdete v sekcii Ochrana osobných údajov.

Sezónne street food menu v Klubovniach prichádza od 5. do 30. novembra a prináša výber, ktorý sadne k pivu aj k večeru s partiou. Tešiť sa môžete na sýte jedlá s jesenným charakterom, ideálne sú na rande aj zdieľanie s priateľmi.

Jeseň v Klubovniach v Bratislave a v Banskej Bystrici chutí jednoducho inak. Menu stavia na komfortných jedlách a intenzívnych chutiach, podanie vo forme pouličných jedál je hravé a nikdy vás neomrzí. Ak hľadáte nový gurmánsky zážitok, zaostrite na sezónne street food menu v Klubovniach.

Käsekrainer hotdog
foto: Medusa Restaurants

Čo prináša sezónne street food menu v Klubovniach?

Základ neskorojesenného menu tvoria obľúbené klasiky vo vyladenej verzii. Pakodas z cícerového a cibuľového cesta rozohrajú korenisté tóny a s jemne pikantnou paradajkovou omáčkou sú skvelým štartom večera.

Kanadský Poutine ponúkne hutnú porciu hranoliek so silnou mäsovou omáčkou, trhaným bravčovým kolenom, bielym čedarom a volským okom. Kto túži po výraznej ostro-sladkej línii, nech siahne po Gochujang chicken burgri s chrumkavým kuracím stehnom, kórejskou marinádou, šalátom z červenej kapusty a sezamovou majonézou.

sezónne street food menu v Klubovniach
foto: Medusa Restaurants

Pre fanúšikov street foodu v európskom štýle je v novej ponuke Käsekrainer hotdog s klobásou plnenou syrom, kyslou uhorkou a chrumkavou cibuľkou.

K jeseni patria aj teplé nápoje, ktoré zahrejú po prvom dúšku. Jablkovo-hruškový cider je dostupný aj v horúcej verzii s medom, Zimná iskra kombinuje brusnicové pyré, škoricu a badián a vanilkový rumový grog prináša osvedčenú klasiku do sychravých večerov.

sezónna ponuka nápojov Klubovne
foto: Medusa Restaurants

Naskočte na vlnu komfortných jedál

Sezónne street food menu v Klubovniach stavia na surovinách, ktoré práve teraz chutia najlepšie. Zrelé, voňavé a dostupné – presne také sú sezónne ovocie a zelenina v správnom čase. Vďaka nim jedlá pôsobia plnochutne, majú sýtejšiu arómu a prirodzene si rozumejú s pivom na výčape.

Čerstvé suroviny v kuchyni znižujú potrebu dlhého skladovania aj množstvo odpadu. Kuchárske tímy pracujú s tým, čo príroda dala, a môžu vyladiť receptúry do detailu. Keď sa suroviny menia, mení sa aj energia v jedlách. Hostia to cítia a zapamätajú si, kde sa najedli s ohľadom na sezónu, ktorá priam kričí po komfortných a sýtych jedlách.

Zanedbateľné nie je ani párovanie. Jesenné chute si rozumejú s výčapom: jantárové tóny a karamel vo vôni pív z ich vlastného pivovaru DOCK7 podčiarknu korenisté a výrazné street food jedlá. Vznikne kombinácia, pre ktorú sa (nielen) do konca novembra budete chcieť do Klubovní vracať.

sezónne street food menu v Klubovniach
foto: Medusa Restaurants

5 dôvodov, prečo ochutnať sezónne menu v Klubovniach

Klubovne sú moderné pivárne s atmosférou, kde sa dá dobre jesť, vychutnať si kvalitné pivo aj sledovať šport. Veľké obrazovky, stolný futbal, veľkorysé stoly pre partie a v lete priestranné terasy. Objednávanie cez QR kód urýchli servis a spraví návštevu pohodlnejšiu pre každého hosťa.

To však nie je všetko – máme 5 ďalších dôvodov, pre ktoré sa oplatí ochutnať sezónne street food menu v Klubovniach:

1. Pivo je silný partner street foodu

K sezónnemu street food menu v Klubovniach patrí výčap s ponukou z vlastného pivovaru DOCK7. Majú rôzne pivné štýly: citrusy v APA, ľahučký Blonde, chmeľovo svieži IPL, tropická Session IPA aj kolínska klasika Onkel Hans. Ponuka sa priebežne mení, takže pravidelní hostia vždy objavia niečo nové.

Nechýba ani legendárna Klubovňácka 11° a špecialita, na ktorú hostia chodia cielene – tankový Zlatý Bažant 12°. Ten sa vozí v tepelne izolovanej cisterne priamo z pivovaru, čapuje sa z nerezových tankov a drží si ideálnu teplotu 7-10 °C.

pivo z pivovaru Dock 7
foto: Medusa Restaurants

2. Jesenné menu ladí s konceptom kuchyne Klubovní

Klubovňa je podnik s poctivou kuchyňou. Stavia na slovenských klasikách, grile a pubových favoritoch. Každá zo šiestich pobočiek má vlastného šéfkuchára aj tím, takže menu má lokálny podpis.

Niekde vyniknú údeniny a jedlá z pece, inde ľahšie jedlá či ryby. Spoločne ale kladú dôraz na čerstvosť, veľkorysé porcie a chute, ktoré sa hodia s pivom. K tomuto štýlu prezentácie sa dokonale hodí ich nové sezónne menu v street food štýle, čo poviete?

3. Interiér láka k jesennému posedeniu

Priestor Klubovní dýcha industriálnou pivárňou. Veľkorysé stoly aj pre väčšie partie, pohodlné sedenie a veľké LCD obrazovky nainštalované pre športové prenosy. Steny každej prevádzky zdobia dobové fotografie a maľby s odkazom na históriu mesta, ktoré dotvárajú špecifickú atmosféru podnikov.

interiér Klubovne
foto: Medusa Restaurants

4. Patria do rodiny Medusa

Značka Klubovňa je súčasťou skupiny Medusa, najväčšej gastronomickej spoločnosti na slovenskom trhu. V tíme pracuje viac než 1 400 ľudí a aktuálne prevádzkuje viac než 40 vlastných gastrozariadení na Slovensku, v Prahe, v Dubaji a v Rakúsku.

Aj v Klubovniach tak môžete využiť Medusacard, ktorá prepája desiatky reštaurácií, barov a klubov pod jednou kartou. Registrácia je bez poplatku, prebieha online alebo v aplikácii a kartu možno používať v digitálnej forme. Aplikácia prináša extra benefity, personalizované ponuky, jednoduché objednávanie, platbu aj rezervácie.

5. Bonus: Ponúkajú chutné denné menu

Ak máte chuť nechať si sezónne street foodové novinky na večer a cez deň si dať poctivý obed aj s polievkou, v Klubovniach pripravujú každý deň obedové menu. V ponuke býva polievka a podľa pobočky dve alebo tri hlavné jedlá, raz ľahšie, inokedy poriadne sýte.

Všetky Klubovne nájdete u nás na Menucka.sk – do vyhľadávača stačí napísať „Klubovňa“ alebo si vybrať tú, ktorá je najbližšie k vám.

denné menu v Klubovni ilustračný
foto: Medusa Restaurants

Sezónne street food menu v Klubovniach si môžete vychutnať od 5. do 30. novembra 2025. Jesenné chute sú pripravené, stačí si vybrať najbližšiu prevádzku, zobrať partiu a dopriať si to najlepšie, čo sezóna ponúka.

Kde ich nájdete:

Zdieľať

reklama: