Pri komponovaní jedálneho lístka dbáme na to, aby sme Vás uspokojili v každom ročnom období. Jedálny lístok pre Vás meníme dva krát do roka. Okrem toho v jedálnom lístku nájdete ponuku na víkend, kde pre vás pripravíme špeciality, ktoré jednoducho musíte ochutnať. Jedlá našej tradičnej slovenskej kuchyne si vyrábame sami, sú pre vás vždy čerstvo pripravené až v momente objednávky.
Pýchou Hotela Galileo**** je reštaurácia, ktorá je podľa hodnotenia Trendu a Gurmán Award tým najlepším miestom, aké na Donovaloch v oblasti gastronómie nájdete. Šéfkuchár Janko Zlúky so svojim tímom dbá vždy na dokonalú harmóniu jedla a chuti na vašom tanieri. Jedlá medzinárodnej kuchyne sú doplnené o sezónne špeciality, pre ktoré sa snažíme využiť naše domáce suroviny z okolia.