Kam na jedlo a obedové menu v meste Humenné. Tam na východe – diel druhý

7494
Reštaurácie a obedové menu Humenné

V predošlom článku sme písali o možnostiach chutného jedla v Snine. Dnes sa pozrieme na to, kam sa ísť najesť napríklad na obedové menu v meste Humenné. Toto mestečko sa nachádza iba približne 20 kilometrov od Sniny. Je v ňom príjemná atmosféra a veľa zelene. Humenné má tiež svoje stálice, čo sa týka reštaurácií. Najprv sa však pozrime na to, pre ktoré dôvody sa vám bude Humenné páčiť. 

Navštívte Humenné pre tieto dôvody…

  • Humenné sa pýši svojím krásnym Námestím slobody. Nájdete tam Fontánu lásky, Potok času, Štefánikovu bustu aj sochu sv. J. Nepomuckého.
  • Toto mesto si zamilujete aj pre jeho renesančný kaštieľ, kde dnes sídli aj Vihorlatské múzeum.
  • Vedeli ste, že v Humennom je aj skanzen s expozíciou ľudovej architektúry?
  • Humenné má dobrého vojaka Švejka! Vystúpite z vlaku a socha dobrého vojaka Švejka vám hneď vykúzli úsmev na tvári.
  • Ak ste viac na romantiku, potom by ste sa mali poprechádzať po promenáde pri Laborci.…a čo po dlhej prechádzke? No chutný obed v niektorej z týchto reštaurácií:

Premier Restaurant – obedové menu Humenné

Premier Restaurat vás privíta príjemným interiérom. Jemné svetlá a kombinácia dreva, kameňa a kože vám pripraví skvelú atmosféru. Čo sa týka menu, to poteší nie len chuťové poháriky, ale aj vaše oči. Jedlo je pripravované s dôrazom na kvalitu aj estetiku. Premier Restaurant má bohatú ponuku jedál, takže nik nezostane hladný. Táto reštaurácia na svojich zákazníkov myslí aj počas pracovných dní, takže má aj ponuku denného menu. Príjemná obsluha robí tejto reštaurácii dobré meno. Určite by ste ju nemali obísť pri svojich potulkách po východnom Slovensku.

Premier restaurant - obedové menu Humenné

Hotel Alibaba

Hotel Alibaba je v Humennom už naozaj dlhé roky. V roku 2012 prešiel kompletnou rekonštrukciou, a tak okrem elegantných izieb a možností relaxovať, si môžete pochutnať aj na dobrom jedle. Priestranná reštaurácia ponúka širokú škálu medzinárodnej aj slovenskej kuchyne. Jedlá sú pripravované vkusne a lákavo. Čaká vás moderný interiér, vhodný aj pre tých najnáročnejších gurmánov! Hotel Alibaba ponúka aj denné menu, takže sa ľahko stane vašou obľúbenou zastávkou. Každý Humenčan vie, že keď už ste v Humennom, Alibabu by ste nemali obísť.

Reštaurácia Alibaba - obedové menu Humenné

Reštaurácia Hviezda 

Reštaurácia Hviezda je veľkým lákadlom Humenného. Majú tam totiž po celý týždeň ponuku  „jedzte, koľko vládzete!“. Či už sa neviete nabažiť polievok, sladkých dobrôt či normálnych jedál. Čaká vás takisto príjemné prostredie, mnoho jedál na výber aj skvelá usmievavá obsluha. Ideálne pre tých, ktorí si chcú nakombinovať svoje jedlo sami. Reštaurácia má mnoho spokojní hostí všetkých vekových kategórií. Či už pôjdete sami alebo s rodinkou, jedzte, koľko vládzete!

reštaurácia hviezda - obedové menu Humenné

zdieľať tento článok na:
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin
referencie